S troje djece živim u 20 kvadrata bez kupaone! Alarmantno pismo Milanu Bandiću

balkans.aljazeera.net

Čitateljica čiji su podaci poznati redakciji uputila je ljutito pismo Milanu Bandiću, gradonačelniku grada Zagreba.

Pismo prenosimo u cijelosti:

”Poštovani Milane,

petnaest godina se borim da svojoj obitelji osiguram egzistenciju. Davala sam sve dokumente da dobijem stan od grada, ali bezuspješno jer nismo došli ni na listu čekanja. Izgubila sam svaku nadu Milane. I tako danas idem s placa doma i čujem od susjeda kako je jedna naša susjeda dobila stan u Trokutu i to dosta veliki stan pa bih Vas molila gospodine Milane, kako je jedna osoba mogla dobiti stan, a ima odraslu djecu koja su oženjena? Ta susjeda je dobila stan bez liste čekanja.

Da dragi Milane,  ja i moja obitelj bi isto voljeli imati jednog Bracu iz udruge da i nama sredi preko Vas koji stan kako je to napravio za našu susjedu, ali ne Milane, nama nije suđeno za tako nešto.


Nama je suđeno da suprug i ja s troje malodobne djece živimo u 20 kvadrata bez kupaone. Da Milane, dobro si pročitao! Dvadeset kvadrata bez kupaone u 21. stoljeću.

Voljeli bismo da dođete i vidite kako se živi u dvadeset kvadrata pa možda i mi jednog dana budemo imali jednog Bracu da nam sredi jedan stan ali to je možda.”

 

Komentari

loading...
-->