‘S neopisivom tugom i nevjericom javljamo da je iznenada preminuo naš generalni direktor u dobi od samo 49 godina’

Foto: Facebook

Tužna vijest dolazi sa sjevera Hrvatske. U 49. godini iznenada je preminuo generalni direktor čakovečke firme Ferro-Preis Marijan Nöthig. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

“S neopisivom tugom i nevjericom javljamo da je prije dva dana iznenada preminuo naš generalni direktor Marijan Nöthig, u dobi od samo 49 godina. Nedostajat će nam njegova predanost i strast prema poslu, energija i njegov optimizam. Naše misli sada su uz njegovu tugujuću obitelj, za koju je živio svim svojim srcem. Počivao u miru”, stoji na službenoj stranici tvrtke.

Nöthig je rođen u Varaždinu 1972. godine. Za vrijeme studija odlazi u Zagreb gdje je diplomirao na FER-u. Tijekom karijere, obnašao je više rukovodećih funkcija u raznim tvrtkama.  Bio je dopredsjednik IO HUP-Udruge metalne industrije, član HUP IO Podružnice Varaždin te član odbora za strukovno obrazovanje AHK.U Ferro-Preis došao je 2011. godine, a generalni direktor osam godina kasnije. Riječ je o jednoj od najvećih ljevaonica na našim prostorima.

Predsjednik Uprave Vetropacka Tihomir Premužak za Marijana ima samo riječi hvale. Kaže da je bio aktivan član IO HUP Varaždin, ali da je prije svega bio častan, pošten i iskren čovjek te posvećen poslu u potpunosti, piše Lider.

“Njegove diskusije imale su uvijek smisao, bio je neiscrpan izvor ideja. Bila mi je čast poznavati Marijana, jako će nam faliti…U ime HUP Varaždin izražavam iskrenu sućut obitelji”, poručio je  Premužak.

Komentari