S Bandićem stvarala zagrebački Advent, a sada boluje: Martina Bienenfeld zaražena koronavirusom

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Direktorica turističke zajednice grada Zagreba i bliska suradnica Milana Bandića, Martina Bienenfeld potvrdila je za portal Dnevno kako su ona i njen sin oboljeli od koronavirusa.

Nagađalo se kako im je virus prenio njen brat, inače doktor  KBC-a Rebro koji je u svakodnevnom riziku. Ipak, kako saznaju od same Martine Bienenfeld koju su kontaktirali, to nije istina, iako je točno da su ona i njezin sin zaraženi.

“Potvrđena nam je infekcija to je istina. Moj sin i ja smo nažalost zaraženi”, govori za portal Dnevno u dobrom raspoloženju, te nadodaje kako u tome da joj je brat prenio virus nema nikakve istine.

“Ma kakvi, moj brat nema koronavirus. On normalno radi u bolnici, svaki dan je tamo, obilazi našu majku i sve je u redu”.

Na pitanje jesu li ona i sin dobro, odgovara da je s njima sve u redu te da se bolest bliži kraju. “Mi smo odlično, sada je već puno bolje. Prošlo je više od deset dana otkako nam je potvrđena zaraza i sve je u redu, mi smo sada u završnici i vjerujem da ćemo vrlo brzo biti potpuno izliječeni”, poručila je Martina Bienenfeld glasom kao da je bolest uopće nije dotakla.

Komentari