Ruglo SC-a ide u ropotarnicu povijesti

Zarko Basic/PIXSELL

Stari čučavci u prizemlju Studentskog centra napokon se ruše, a radovi na novim zahodima, koji bi trebali biti primjereniji današnjem dobu, trebali bi biti završeni do 15. studenog, javljaju iz uprave SC-a.

“Radovima je planirano postavljanje nove WC školjke kao i novih umivaonika, pisoara i nove slavine sa senzorom, brzog sušila za ruke i svih drugih sanitarija za nove zahode” pojasnio je sanacijski upravitelj SC-a Mirko Bošnjak i nadodao da će i ulazna vrata u toalete biti zamijenjena novom aluminijskom stolarijom, a u prostoru će se izvesti i svi soboslikarski radovi. Predviđena cijena radova je, navodi, 250.000 kuna, piše Večernji list.

Podsjetimo, godinama su studenti koji su dolazili na ručak ili do Student-servisa u širokom luku zaobilazili stare čučavce u prizemlju Studentskog centra i radije obavljali nuždu u zamjenskom toaletu, koji se nalazi na prvom katu zgrade. O ovim dotrajalim zahodima već se godinama piše, a studenti su nekoliko puta potpisivali peticiju za njihovo uklanjanje. Novi zahodi trebali su biti postavljeni do kraja ljeta, a Bošnjak je kašnjenje opravdao problemima s javnom nabavom i nadodao da će, sad kad je odabran izvođač radova, sve biti završeno na vrijeme.

+


Komentari