RODITELJI, OVAJ SEMINAR NE SMIJETE PROPUSTITI: Razbijte sve predrasude o odgoju djeteta

www.flickr.com

Voditeljica seminara je Iva Brčić, mlada majka koja je postala prva certificirana edukatorica i voditeljica programa Najsretnija beba u Hrvatskoj.

Većina roditelja vjeruje da bebe vole tišinu i mir, da se njihov plač ne može smiriti i primjerice, kako se kolike jednostavno moraju pretrpjeti.  No, dr. Karp je stručnjak za dječji razvoj koji je kroz trideset godina rada kao pedijatar riješio misterij kolika, otkrio kako smiriti plač beba, pronašao ključ uspješne komunikacije s malom djecom.

Naučite kako kod beba jednostavno i djelotvorno te sudjelujte u seminaru gdje će polaznici dobiti na dar torbu s poklonom u vrijednosti od 200 kn. Seminar će se održati u subotu 16. 1 od 11 – 13 sati na adresi Derenčinova 1 u Zagrebu.

Poklon paket sadrži:

  • CD “Prirodni zvukovi maternice” (za učinkovito smirivanje i uspavljivanje bebe)
  • Pamučna dekica za zamatanje (neophodna za smirivanje i uspavljivanje bebe s “pet koraka”)
  • Pamučne krpice za brisanje bebe (za izbjegavanje iritacije kože, višenamjenske i iskoristive)

Iskoristite posebnu siječanjsku ponudu i osigurajte mjesto na seminaru uz 15% popusta. Također, ako dovedete još jednog polaznika ostvarujete dodatnih 5% popusta na seminar.

Voditeljica seminara je Iva Brčić, mlada majka koja je postala prva certificirana edukatorica i voditeljica programa Najsretnija beba u Hrvatskoj. Diplomirala je sociologiju i filozofiju, a ljubav prema djeci provodila je kroz volontiranje u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, udruzi Igra i Centru za mlade u Karlovcu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na:
Mobitel: 098-900-8634
Web: najsretnijabeba.webs.com
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/najsretnija.beba


Komentari