RODITELJI IZ PAKLA: Majka je djevojčicu šakama mlatila po glavi i tijelu, dijete je palo u komatozno stanje

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Svakim danom “procure” uznemirujući detalji o tužnom djetinjstvu tek dvije i pol godine stare djevojčice iz Nove Gradiške, a i njezinim roditeljima iz pakla koji su je mjesecima zlostavljali.

Dok se malena još uvijek bori za život, istražitelji otkrivaju kako je izgledalo njezino odrastanje. Priopćeno je kako su u periodu od 1. listopada 2020. pa sve do 31. ožujka ove godine otac i majka počinili kaznena djela zanemarivanja i zloporabe djetetovih prava nad svoje četvero djece, sinom i tri kćerke.

Grubo su kršili svoje roditeljske obveze podizanja i odgoja djece, a nisu izostajala ni maltretiranja i fizički nasrtaji na njih.

24sata doznaju kako su policajci utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći.

Naime, djevojčicu je šakama izudarala po glavi i cijelom tijelu. Od siline udarca djevojčica je zadobila teške ozljede glave i tijela nakon čega je zapala u komatozno stanje.

Tijekom istrage policajci su utvrdili da je nesretna djevojčica od strane oboje roditelja bila fizički često zlostavljana kroz posljednjih pet mjeseci, nanoseći joj pritom vidne hematome po tijelu. To potvrđuju i liječničke konstatacije da je djevojčica po dolasku u bolnicu na tijelu imala vidljive ozljede koje su svježijeg nastanka, ali i one koje su nastale ranije.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici danas nam je otkrio kako je malena i dalje životno ugrožena.

“I dalje je vrlo kritično. Slijede dodatni dijagnostički testovi koji će ukazati na stanje vitalnih funkcija i objektivizirati stupanj oštećenih moždanih struktura”, rekao nam je ravnatelj bolnice Goran Roić.


Komentari