RODITELJI DOŠLI NA SVOJE: Prva rođendaonica za bebe i djecu jasličke dobi u Hrvatskoj (FOTO)

Happy

Mališani do tri godine konačno došli na svoje.


Happy igraonica – prva rođendaonica za bebe i djecu jasličke dobi u Hrvatskoj. Igraonica u središtu Zagreba, Martićeva 14a, jedina je rođendaonica u kojoj se organiziraju rođendani već od prve godine života, uz pratnju roditelja.

happy3
Posebnost ove slavljeničke oaze svakako je da na rođendanima mogu biti i manja djeca, dok mališani od šest mjeseci života, mogu koristiti i uživati prostor ‘soft play’ igraonice. Ovaj jedinstveni poslovniprojekt, prvi takva vrste jer je usmjeren na dječju populaciju, koja radi igre i proslava rođendana gotovo da nema potrebne infrastrukture, pokrenula je mlada poduzetnica Iva Krmpotić Urbić.

iva-krmpotic-urbic

Rijetke su igraonice koje se žele prihvatiti ovakve odgovornosti, no bez bojazni prihvatila ju je Iva Krmpotić Urbić, otvaranjem igraonice “Happy” u kojoj već djeca s pola godine starosti mogu neometano uživati u igri.

Rođendaonica po mjeri djece i roditelja

“Oduvijek sam bila vezana uz bebe, prvenstveno zbog svoje profesionalne orijentacije – iako po struci diplomirana ekonomistica, radim kao fotograf. Sve je krenulo s fotografiranjem djece, posebice one najmlađe. Tu se razvila velika ljubav prema bebama, ali sam uočila i kako roditelji s malom djecom jasličke uzrasti nemaju kamo odvesti svoju djecu na igru ili proslavu rođendana jer njih nema niti jednog prostora u Zagrebu, ali i Hrvatskoj koji bi se prihvatili takve odgovornosti. Obilazeći igraonice sa vlastitom djecom, te uočavajući njihove mane i vrline, odlučili smo stvoriti Happy rođendaonicu, rođendaonicu po mjeri djece i roditelja”, ocijenila je Iva Krmpotić Urbić poslovnu misiju “Happy”igraonice, u kojoj danas volontira.

happy4

Posao je u početku bio već tipična poduzetnička priča, s puno uspona i padova, ali je rezultat na kraju neprocjenjivo kvalitetan projekt – jedina zagrebačka, ali i hrvatska igraonice/rođendaonice za djecu od 0 do 12 godina, danas je posebno slavljeničko mjesto u koje s radošću dolaze i roditelji.

Šarolika ponuda za najmlađe

Happy se prostire na dva kata s više od 100 četvornih metara prostora za igru, razonodu, zabavu, druženje, čuvanje djece, proslave rođendana, različite dječje sadržaje. Cijelu igraonicu / rođendaonicu su uredili dizajneri stručnjaci upravo za takve prostore.

Za one najmanje imamo uređenu ‘Soft play’ igraonicu u kojoj se nalazi bazen s lopticama kojeg klinci obožavaju, mali tobogani, penjalice, provlačilice… a za one malo mirnije kutak igračaka (kuhinjica,barbie, bebe, autići, lego kockice, vlakići…). Veća djeca mogu ‘Soft play’ igraonicu koristiti kaorazličite poligone, te za različite igre prilagođene različitom uzrastu.

happy1

Sva djeca mogu se zabavljati u ‘Happy dvorani’ u kojoj se organizira pravi ‘Happy Party’ – tu se nalazi disko kugla s efektima za garantiranu zabavu, a animatori organiziraju različite igre koje klinci obožavaju, kao i prava mala sportska natjecanja.

Za one malo starije organiziraju disco party i tematske rođendane, te koriste nezaobilaznu Wii konzolu za ludi ples. Ukratko – najsigurnija smo i najveselija rođendaonica –naglašava Iva Krmpotić Urbić, vlasnica igraonice / rođendaonice Happy.

Nakon obilja investicija, Happy rođendaonica i igraonica danas je najsigurnija i najveselija rođendaonica u Zagrebu (ali i šire) po mjeri djece i roditelja.

Komentari