REZULTATI SMS ANKETE: Iznenadit ćete se kad vidite koga Zagrepčani žele na čelu grada (FOTO)

Facebook

Iako je odgovorilo tek nešto više od 14 tisuća ljudi, rekli su svoje.

Iako je pola godine prije izbora možda prerano za SMS ankete o kandidatima i preferencijama građana, naš portal dobio je podatke posljednje takve.

Građanima su na izbor ponuđeni: Milan Bandić, Davor Bernardić, Sandra Švaljek, Anka Mrak Taritaš, Andrija Mikulić i Drago Prgomet. U anketi je sudjelovao 14 491 stanovnik, a čini se da se ništa nije promijenilo.

Najviše glasova dobio je, ovog puta neočekivano, Milan Bandić. Čak 5014 građana misli da on dobro vodi grad i kako bi trebao ostati na istoj poziciji.

press
Press

Na drugom mjestu smjestio se Bernardić s 2784 glasa, slijedi ga Švaljek s 2301 glasom, zatim Anka Mrak Taritaš s 1577 glasova. Nešto manje od nje ima Andrija Mikulić, točnje 1521 glas, a na posljednjem mjestu je Drago Prgomet s 1294 glasa.

Maštoviti odgovori

Neki Zagrepčani jako su se naživcirali kada su primili SMS s pitanjem o kandidatima, pa su pustili mašti i jeziku na volju.

“Za onog ko će vas sve potamanit majku vam j*bem”, glasi prvi “maštoviti” odgovor na pitanje za koga će glasati, iza toga slijedi “Za ljubičastog jednoroga s krilima i šljokicama”, a jedan od ispitanika u izbornu utrku je uključio i Mladena Burnaća kojem će sigurno dati svoj glas.

Neki su i jednostavno napisali kako svoj glas neće dati nikome, a drugi pak da im za glasanje treba pošteni kandidat.

>>> IZBORI SU ZA POLA GODINE: Zagrepčanima već stižu poruke ‘Za koga ćete glasati?’

Komentari