Rezervirajte na vrijeme termin za team building na Jarunu

Nakon što je ustanova Upravljanje sportskim objektima prošle godine krenula s novim programom namijenjenim tvrtkama a koji nudi mogućnost organiziranja team building aktivnosti na RSC Jarunu dolaskom lijepog vremena nastavlja se ponuda ovog atraktivnog programa. Tako i ove godine Rekreacijsko-sportski centar Jarun i ustanova Upravljanje sportskim objektima nude tvrtkama i njihovim zaposlenicima različite pakete zabavnih aktivnosti.

Inovativne grupne aktivnosti osmišljene su tako da mentalno izazivaju svakog individualca u timu a pri tome istovremeno potiču tim na komunikaciju i timsko djelovanje, a što je najvažnije, za sve to nije potreban odlazak na udaljene lokacije već je moguće uživati u oazi prirode u srcu zagrebačke metropole. Rekreacijsko sportski centar Jarun prostire se na 240 hektara od čega 30% otpada na vodene površine. Čine ga regatna staza duga 2250 m i dva jezera – Veliko i Malo, te šest otoka: Otok Univerzijade, Otok Trešnjevka, Otok veslača, Otok hrvatske mladeži, Otok divljine i Otok ljubavi. Uz obale jarunskih jezera uređeno je 2500 metara šljunčanih plaža, a cijeli prostor centra povezan je kilometrima pješačkih i biciklističkih staza.

Paketi po povoljnim cijenama (od 100 do 300 kuna po osobi ovisno o odabranom paketu) uključuju najam lokacije, profesionalno vođene sportske aktivnosti među kojima i veslanje u posebnim i nadasve atraktivnim Dragon čamcima, korištenje sportskih terena i rekvizita, besplatan ulaz automobilima te piknik ručak.

Dodatne informacije i rezervacije na mail: [email protected] ili na broj telefona 01 6421 370.


Komentari

loading...
-->