REKONSTRUKCIJA SABIRNOG KANALA NA BRESTOVEČKOJ CESTI: Do daljnjeg se vozi obilazno

commons.wikimedia.org

Izgradnja sabirnog kanala utjecat će na promet na Brestovečkoj cesti.

Za potrebe izvođenja radova rekonstrukcije sabirnog kanala na Brestovečkoj cesti na dijelu od ulice M. Kraljevića do kućnog broja 177, od utorka 10. 05. 2016. godine od 09,00 sati do
ponedjeljka 05. 09. 2016. godine do 20,00 sati zatvarati će se dionice prometnice u zoni radova.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

Brestovečka cesta – Žugčićeva – Novoselečik put – Sunekova – Dankovečka – Av. Dubrava –
Zagrebačka – Brestovečka cesta i obratno

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Izmijene na liniji 224

Autobusna linija 224 (Dubec – Novoselec) od utorka, 10. svibnja, privremeno će biti obustavljena zbog radova na dijelu Brestovečke ceste i to od raskrižja s Ulicom Miroslava Kraljevića do Brestovečke ceste, kod kućnog broja 177.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Završetak radova očekuje se početkom rujna, a kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost za stanovnike sjevernog dijela naselja Novoselec uspostavit će se izvanredna autobusna linija Novoselečki trg – Dubec.[/box]

Autobusi će, zbog radova i obustave prometa, voziti alternativnim prometnim pravcem, odnosno dionicom: Novoselečki trg, Veliki Vrh, Ulicom Senščak, kroz Novoselečki put i Sunekovu ulicu, Dankovečkom ulicom i Ulicom Mate Lovraka, zatim Ulicom Vinka Žganeca, Ulicom Trnovčica, Ulicom Josipa Stadlera i Dubečkom ulicom do terminala Dubec.

Autobusi će se prilikom prolaska spomenutom trasom zaustavljati i na usputnim stajalištima, no nakon što prođu Ulicu Mate Lovraka nastavit će vožnju do autobusnog terminala u Dupcu bez dodatnog zaustavljanja.

Korisnici autobusne linije 224 koji stanuju južno od zone radova, za svakodnevno putovanje mogu koristiti linije koje uobičajeno prometuju Zagrebačkom cestom.

Sugrađane iz Gradskog ureda za prostorno uređenje i ZET-a upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumjevanje.


Komentari