RAZVRSTAJ: Grad ima aplikaciju na kojoj možete pratiti termine odvoza otpada, ali nisu svi sretni – ‘Da ste barem ažurirali podatke!’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Prvi listopada je prošao, strasti se nisu smirile. Građane još uvijek zbunjuju nove ZG vrećice, ali i termini odvoza otpada.

Stoga su iz Grada Zagreba osmislili aplikaciju Razvrstaj na kojoj možete pratiti termine za odvoz otpada, saznati gdje je najbliže reciklažno dvorište i kako doći do besplatnih ZG vrećica.

No, prema komentarima koje su ostavili korisnici aplikacije na službenoj Facebook stranici Grada Zagreba, nisu svi podaci točni.

“U centru se miješani komunalni otpad odvozi svaki dan osim nedjelje već godinama, a ne kako piše utorkom, četvrtkom i subotom (triput tjedno je bilo prije vise od 10 godina), a lokacija za odlaganje plastike, papira i stakla u Varšavskoj ne postoji već skoro godinu dana”, napisala je jedna korisnica aplikacije.

“Lokacije kontejnera ne štimaju baš. Mogu potvrditi za Mjesni odbor Zvonimir”, poručila je korisnica aplikacije.

“U aplikaciji, konkretno Mjesni odbor Andrija Medulić ima samo tri dana tjedno što nije točno jer se odvozi šest puta”, upozorilo je korisnik.

Komentari