RAZVESELITE MALIŠANE BOŽIĆNIM POKLONIMA: Iako žive daleko od nas, vaše donacije im život znače

Facebook: Božićni benefit kod Mame Veek

Kako je božićno vrijeme, vrijeme darivanja, sjetimo se i onih manje sretnih od nas. Na ulicama često možemo vidjeti ljude da prose, kopaju po kontejnerima i slično. Ta slika postala je stvarnost u Hrvatskoj, više nikoga ne iznenađuje kada nas nepoznati ljudi na ulici “žicaju” za kunu ili hranu. No, rijetko kada razmišljamo o djeci u Africi, kakav je njihov život i s kakvim se oni sve izazovima bore.

Udruga Afrika u mom srcu i kuhinja Mame Veek pomažu upravo njima. Prošle su godine organizirali sakupljanje donacija za obitelj iz Gambije, a ove godine žele djecu iz Nigerije počastiti božičnim poklonima.

Stoga, pozvaju sve ljude dobrog srca koji žele pružiti pomoći na cjelodnevni događaj na kojem će moći uživati u radionici afričkog bubnjanja, koncertima, muzici i slasnim afričkim delicijama!

U kuhinji Mame Veek moći će se kupiti i božićni pokloni izrađene u Africi – odjeća, papuče, tkanine. Pozivaju sve da dođu – gladni i s osmjehom na licu! Izbor oko donacije je samo vaš, ali nude neke opcije (35, 60, 100 kn).

Komentari

Komentari

loading...