Razbojnici i lopovi odlično iskoristili produženi vikend, ovaj kvart im je posebna meta

Pixabay

Produženi vikend još jednom je bio plodonosan za lopove.

Nije tajna kako u vrijeme blagdana mnogi provalnici i lopovi imaju puno veće prilike za svoje opake planove. Tako je i ovaj put na zagrebačkom području zabilježeno nekoliko slučajeva krađa i provala. Zanimljivo je kako je većina počinjena na Trešnjevci.

Policija je evidentirala provalu u kuću koja se dogodila između ponoći i 2.15 sati, na Trešnjevci, Nepoznati je počinitelj došao do Majevičke ulice provalio i ukrao razne predmete, oštetivši 32-godišnjakinju i 31-godišnjaka za neutvrđeni iznos.

Zbog nekoliko stotina kuna u 16.30 sati, na Trešnjevci, Selska cesta, u trgovini, nepoznati je počinitelj prvo ukrao obuću u trgovini,  a potom tjelesnom snagom počinio razbojničku krađu nad 38-godišnjom zaposlenicom.

Idući nemili događaj odvio se u petak u istom kvartu oko 21.30 sati.  Nepoznati je maskirani počinitelj na Novoj cesti prijeteći pištoljem počinio razbojništvo nad 30-godišnjom zaposlenicom kioska i pobjegao s nekoliko stotina kuna.

Ništa bolje nisu prošli stanovnici ovih kvartova.

U petak, oko 14.30 sati, na Peščenici, Dubravka Dujšina, ispred zgrade, nepoznati je počinitelj nasrnuo na 40-godišnjakinju i ukrao joj torbicu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.
Bez nekoliko tisuća kuna ostala je 43-godišnjakinja iz Dubrave. U njezinu kuću u Dravskoj provaljeno je oko ponoći, a počinitelj je netragom nestao.


Komentari