‘RAZAPELI STE NAM PATRIKA’ Članica obitelji Šegota u nevjerici: ‘On je pošten dečko i uvijek odgovoran’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

U novoj akciji Uskok-a, ove srijede uhićen je bivši šef Gradskih groblja Zagreb, Patrik Šegota. Ovaj posrnuli menadžer ima nekoliko kuća u Omišlju, a stanari tog područja bili su u nevjerici kada su vidjeli policiju ispred jedne od nekretnina obitelji Šegota. Za njih imaju samo riječi hvale te smatraju da su Patrik i njegova sestra Tamara, uhićeni zbog “navodnih malverzacija”.

“Prije nekoliko dana bili su tu neki ljudi i raspitivali se o vlasnicima. Nisu rekli tko su, a mislila sam da istražuju jer da je kuća valjda opet na prodaju. U toj kući u Medermunićima Šegote ne žive, nego su ju prije možda tri, četiri godine preuredili kompletno. Kuća i zemljište su od davnina njihovi. Pripadalo je sve Patrikovoj baki, ali su se nekako nasljednici dogovorili, nakon čega je obveze preuzela Tamara koja je čak ušla u proces sufinanciranja energetske obnove pa joj je od Ministarstva pripalo nekih 100 tisuća kuna”, otkrila je jedna od susjeda za Jutarnji.

Kaže i kako su u kući četiri stana i da je Šegota jedan stan prodavao za 105 tisuća eura. Dodaje da ne zna je li ga uspio prodati, ali da su Šegote nakon preuređenja, stanove iznajmljivali preko raznih agencija. Istaknula je i da dolaze vrlo uljudni gosti.

Jedna od članica obitelji Šegota bila je šokirana zbog uhićenja.

“Što hoćete da vam ja kažem? Razapeli ste nam Patrika po medijima. Pričekajmo što će reći Uskok, jer ne vjerujemo u makinacije. Patrik je pošten dečko i oduvijek je bio odgovoran u svakom poslu”, istaknula je članica obitelji koja je željela ostati anonimna.


Komentari