Ravnatelj Vinogradske otkrio u kakvom je stanju otac koji je ubio troje djece

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Stravičan zločin u Mlinovima potresao je cijelu Hrvatsku. Podsjetimo, u kasnim noćnim satima policija je pronašla beživotna tijela troje malodobne djece i njihova oca. Kasnije se doznalo da je pronađeni muškarac Harald Kopitz (56). Austrijanac je pokušao počiniti samoubojstvo trovanjem, a vlastitu djecu je ugušio. Motivi ovog stravičnog ubojstva još su uvijek nepoznanica, a policiju je o mogućem pokušaju samoubojstva obavijestio Haraldov prijatelj, kada je vidio oproštajnu poruku na Facebooku.

Kada je policija stigla na mjesto zločina ugledali su zastrašujući prizor. Austrijanac se trenutno nalazi u KBC Sestre milosrdnice, a prijeti mu 50 godina zatvora.

Ravnatelj KBC Sestre milosrdnice Davor Vagić izvijestio je o zdravstvenom stanju osumnjičenog muškarca.

“Noćas je u vozilu hitne medicinske pomoći u pratnji policije dovedena muška osoba (56) sa suženom svijesti. Pacijent je obrađen u hitnom bolničkom prijemu te je premješten u jedinicu intenzivne skrbi gdje je napravljena daljnja dijagnostika i liječenje. Muškarac je sad stabilno i trenutno nije životno ugrožen”, otkrio je.

“Čovjek je pri svijesti. Rade se svi mogući nalazi pod sumnjom da je bio pod utjecajem psihofarmaka, ali to ne možemo još jasno reći. Policija je s njime i on je cijelo vrijeme pod nadzorom”, izjavio je Vagić.

Komentari