RATOVI ZVIJEZDA: SILA SE BUDI I Zagreb je sinoć imao svoju premijeru NAJIŠČEKIVANIJEG FILMA GODINE

Star Wars: The Force Awakens

Hrvatska premijera bila je jedna od prvih premijera u svijetu- brojni poznati oduševljeni najnovijim nastavkom popularne filmske franšize.

Sinoć je u CineStaru Arena Zagreb održana svečana premijera najiščekivanijeg filma godine, Ratovi zvijezda: Sila se budi. Premijeru nisu propustili Doris Pinčić Rogoznica koja se okušala u ulozi princeze Leia, Branka Krstulović,  Hrvoje Šalković, Rene Bitorajac, Jasna Nanut, Enes  Vejzović, Ana Radišić, Antonio Franić, Goran Bogdan, Ivana Paradžiković, Hrvoje Čermak, Đelo Hadžiselimović te mnogi drugi.

Starwarsmanija tjednima prije premijere zahvatila je cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku. U CineStar kinima u pretprodaji je prodano skoro 30 000 ulaznica, što je apsolutni rekord u povijesti hrvatskog boxoffice-a.

J. J. Abrams režirao je film, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda.

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće sutra, 17.12., točnije već na ponoćnim projekcijama u noći sa 16. na 17. pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca.

>>>‘RATOVI ZVIJEZDA:SILA SE BUDI’ ruši rekorde prodaje ulaznica u CineStar kinima (FOTO)

 


Komentari