RASPISAN NATJEČAJ ZA STIPENDIJU: Provjerite tko se, gdje i kako može prijaviti (FOTO)

hr.wikipedia.org

Za akademsku godinu 2015./2016. dodijelit će se 400 stipendija za izvrsnost, odnosno studentima koji se nalaze u 10 posto najuspješnijih studenata na programu koji se prijavljuju.

50 stipendija dobit će studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa, 40 ih je osigurano za studente koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike (STEM), a ukupno deset za uspješne sportaše, piše srednja.hr.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Stipendije se dodjeljuju redovitim studentima koji studiraju na preddiplomskim, integriranim preddiplomskim i diplomskim, diplomskim sveučilišnim te preddiplomskim stručnim i specijalitstičkim diplomskim stručnim studijima Sveučilišta u Zagrebu.[/box]

Svaki student se može prijaviti na natječaj samo u jednoj kategoriji, a ukupni iznos stipendije za svaku od navedenih kategorija je 10.000 kuna.

Prijave na Natječaj obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na internetskoj stranici zagrebačkog Sveučilišta www.unizg.hr/stipendije. Za pristup aplikaciji potrebno se prijaviti koristeći svoj elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr. Elektroničke prijave se podnose u razdoblju od 16. ožujka d 6. travnja 2016. do 16 sati.

Pravo prijave na natječaj nemaju studenti koji studiraju na visokom učilištu koje nije sastavnica Sveučilišta u Zagebu, studenti koji imaju upisano mirovanje studentskih obaveza u ovoj akademskoj godini, studenti ‘razlikovne’ godine studija, brucoši te studenti koji su od početka studija stekli manje od 55 ECTS bodova po godini.

Na linku Sveučilišta u Zagrebu provjerite posebne kriterije za svaku od kategorija te detaljnije upute za prijavu i dodjelu stipendija

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu stipendija

 


Komentari