RAJ ZA MALIŠANE: U Cinestaru započinje DRUGI DJEČJI FESTIVAL

Nina Djurdjevic/PIXSELL

Najbolji film festivala izabrati će i stručni dječji žiri u sastavu od tri člana: Jan Pentek, Helena Beljan i Fran Tot.

Prvi Dječji festival u CineStar kinima prošle godine oduševio je mališane diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Više od 16.000 posjetitelja u 10 hrvatskih gradova te u dva u BIH, u Mostaru i Bihaću, uživalo je u projekcijama igranih, animiranih i dokumentarnih filmova te brojnim radionicama, igraonicama, predavanjima i nagradnim igrama, koje su posebno razveselile najmlađe.

Uz fenomenalne filmove, mališani će se moći svakodnevno zabaviti uz edukativne i kreativne radionice CineStar partnera, kao i glavnog sponzora festivala Lino Podravka. Dio programa je realiziran u suradnji s UNICEF-om, a Hrabri telefon i kampanja Dislajkam mržnju podržati će festival, kao i njihovi promotori Iva Šulentić, Tomislav Jelinčić i Danijela Trbović.

DF_3

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Drugi po redu Dječji festival u CineStar kinima se održava od 08. do 12. listopada gdje će svi posjetitelji od 11 do 17 sati, zajedno sa svojim mališanima, moći uživati u dječjim filmskim hitovima za 20 kuna. [/box]

Svečano otvaranje Dječjeg festivala biti će 08.10. u CineStaru Novi Zagreb – Avenue Mall, s početkom u 10:30 sati premijernom projekcijom filma ‘Pan: Putovanje u Nigdjezemsku’, a na programu su i zabavne animacije Albert, Blinky Bill: Neustrašiva koala, Ups! Noa je otišao… te brojne druge.

Publika će moći birati najbolji film glasovanjem od 08. – 12. listopada putem on line upitnika na www.blitz-cinestar.hr , prilikom čega će najsretniji glasač osvojiti Loyalty karticu CineStara sa 10 gratis kino ulaznica.

DF_5

Najbolji film festivala izabrati će i stručni dječji žiri u sastavu od tri člana: Jan Pentek, Helena Beljan i Fran Tot.

Ulaznice za projekcije u sklopu ovogodišnjeg Dječjeg festivala možete kupiti već sada na: http://www.blitz-cinestar.hr/djecji-festival-2015

Komentari