Radovi na zagrebačkim ulicama koji će utjecati na promet

Facebook

Naizmjenično se propuštaju vozila u zoni raskrižja Dugoselske ceste i Ulice Bedema ljubavi.

Zbog potrebe izvođenja radova uklopa javnog kanala, Obreška cesta u zoni odvojka Janječići do utorka 04. 07. 2017. godine do 20,00 sati bit će zatvorena za sav promet. Vozi se zaobilazno Obreška – Vicebani-Mataki – Janječići – Obreška i obratno.

Zbog izmještanja vodoopskrbnog cijevovoda u Ulici Tuškanac kod raskrižja s Ulicom Vladimira Nazora do ponedjeljka u 5 sati zauzet je dio kolnika.

Rekonstrukcija tramvajske pruge na Maksimirskoj cesti u zoni raskrižja s Mašićevom ulicom uvjetuje sve do srijede 5. srpnja u 5 sati zabranu ulaza u Mašićevu ulicu iz smjera Maksimirske ceste te izlazak iz Mašićeve ulice na Maksimirsku.

Naizmjenično se propuštaju vozila u zoni raskrižja Dugoselske ceste i Ulice Bedema ljubavi u Sesvetskom Kraljevcu zbog rekonstrukcije križanja. Privremena prometna regulacija trajat će do 24. srpnja u 20 sati.

Jarnovićeva ulica u Prečkom, na dijelu od Ulice Dore Pejačević do Lhotkine, zbog polaganja vrelovoda za promet je zatvorena do 1. kolovoza. Vozi se zaobilazno Jarnovićevom, Petrovaradinskom, Matetićevom i Jarnovićevom.

Zbog izgradnje plinovoda u Prilazu Gjure Deželića, od Krajiške do Kačićeve ulice, promet do 8. kolovoza teče suženim dijelom kolnika.


Komentari