RADOVI USPORAVAJU PROMET: Na ovim dionicama još uvijek traju

commons.wikimedia.org

Na ovim je lokacijama zbog radova na snazi posebna prometna regulacija .

U nedjelju 22.svibnja od 07,00 do 19,00 sati zbog radova prijekopa na Heinzelovoj ulici u zoni raskrižja sa Ulicom kneza Branimira (jugoistočni dio) zauzimati će se dio kolnika, a vozit će se po preostalom slobodnom dijelu kolnika. U jutarnjim satima bit će onemogućeno skretanje iz Heinzelove u Ulicu kneza Branimira (smjer jug-istok).

Do 2.lipnja do 20 sati, vozit će se suženim kolnikom zbog radova u zoni raskrižja Bolničke ulice/Aleje Bologne/Ilice s ulicom Majke Terezije i Vrapčanske aleje u Zagrebu.

Do 15.lipnja na dionici DC1 od Gornjeg Stupnika do Čeglja (g.ž.) sanirat će se uzdužno-poprečne pukotine u asfaltu. Promet će teći naizmjence, jednim trakom, a regulacija će se pomicati ovisno o dinamici izvođenja radova. Radovi će se izvoditi svakodnevno (uključujući subote i nedjelje) od 9 do 15 i od 17 do 20 sati.

Do 23. svibnja do 20,00 sati, zbog izvođenja radova izgradnje sabirnog kanala, na Kerestinečkoj cesti na dijelu od kućnog broja 129a do Ježdovečke ceste, bit će zauzet dio kolnika. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, po preostalim slobodnim dijelovima kolnika, prema privremeno postavljenoj regulaciji prometa, stoji na stranicama HAK-a.

Do 1. lipnja od 8,30 do 15 sati vozit će se uz privremenu regulaciju prometa, suženim kolnikom, na dionici državne ceste DC1 Lučko-Jastrebarsko u mjestu Klinča Sela (zbog izgradnje cjevovoda).

Zbog radova u Ulici Pantovčak na dijelu od kućnog broja 162a do Ulice Donje Prekrižje, do 13. 06. 2016. godine, 07,00 do 18,00 sati, vozit će se suženim kolnikom.Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.


Komentari