RADOVI USPORAVAJU PROMET na cestama diljem grada

Ilustracija

Radovi na autocestama i gradskim prometnicama usporavaju promet.

Na autocesti A1 od Lučkog do Karlovca te između Novigrada i Bosiljeva u smjeru Rijeke (do 15 sati) traju mobilni radovi košnje centralnog pojasa te se u zoni radova vozi usporeno jednim trakom.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog radova u tunelu Sleme, u smjeru Rijeke, vozi se usporeno jednim trakom.

Na gradskim prometnicama radi se “punom parom”

Do petka 04. rujna do 15,00 sati zbog izgradnje kanalskog priključka u Ulici K. Metikoša na dijelu od Sajmišne ceste do sjevernog ulaza u TC „Pevec“, navedena dionica bit će zatvorena za sav promet

U Branimirovoj – Uređenje pothodnika i autobusnog ugibališta.

Đakovačka ulica – radovi rekonstrukcije ceste. Do nedjelje 13.9.2015. u 15 sati, ulica je zatvorena  za promet, a promet se  odvija obilazno. Molimo sve koji mogu da koriste alternativne pravce preko Svetoivanske, Kaptolske i Dinarske ulice.

Zatonska ulica, Dobrilina i Đakovačka ulica – zatvaranje prometa zbog radova uređenja ulica do polovice rujna.

Ulica Hrvatske bratske zajednice u Velikoj Gorici od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do raskrižja s ulicom Mate Lovraka, asfaltiranje kolnika. Druga faza radova u vremenu do 15.9.2015. godine i to lijeva prometna traka od raskrižja sa od Zagrebačke ulice pa do raskrižja sa ulicom Mate Lovraka u dužini od 520 ,metara, a promet će se odvijati po okolnim ulicama (matice Hrvatske, Slavka Kolara, Av. Ivana Pavla II.,Kraljice Kaarine, Petra Svačića)

 


Komentari