Radovi usporavaju promet, a vozači se mole za oprez zbog skliskih kolnika.

wikimedia.com

Radovi usporavaju promet.

Do 14. prosinca, svakodnevno od 08,00 do 17,00 sati, zbog radova u Zagrebu u Ulici Ota Habeka na dijelu od Ulice Podolčica do Ulice Tomuradi odvojak zauzimat će se dio kolnika, dok će promet teći po preostalom slobodnom dijelu kolnika.
Na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-Cugovec između 4. +500 i 5. km te 3. +500 i 4. km, zbog kvara na rasvjeti vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Ulica Svete Ane i Franza Liszta u Samoboru do 23. listopada vrši se rekonstrukcija ulice(zatvaranje prometa).  Obilazni pravac je Trg kralja Tomislava – Mirnovčka-Okićka–Cerje Samoborsko i obratno od Cerja Samoborskog.

Andrilovečka ulica – izvode se radovi iz programa pojačanog održavanja i uređenja Andrilovečke ulice u GČ Peščenica – Žitnjak. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Ako planirate putovanje

Autocesta A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Varaždin i Ludbreg u smjeru Goričana zatvorena je za sav promet (obilazak je državnim cestama između Varaždina i Ludbrega: čvor Varaždin- DC528 -DC2-DC530-čvor Ludbreg). U smjeru Zagreba promet teče bez posebnih ograničenja, stoji na stranicama HAK-a.


Kolnici su skliski i mokri pa se vozači mole za oprez.

Komentari

loading...