Radovi usporavaju promet, a dolazi i do IZMJENA NA AUTOBUSNIM LINIJAMA

Facebook

Radovi na cestama i izmjene u autobusnom prometu.

Do 12.10., svaki dan od 8 do 18 sati, bit će zatvorena ŽC3070 Dugo Selo-Rugvica-Orle, zbog izvanrednog održavanja prometnice.

Do 29. 10. 2015. godine do 20,00 sati bit će zatvorena za sav promet Golobreška ulica na dijelu od Brezovičke ceste do III. odvojka Desprimske ulice. Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:Brezovička cesta – Desprimska ulica – Golobreška ulica i obratno.

Izvanredna autobusna linija za Sljeme, prema novom rasporedu vožnje, od ponedjeljka, 5. listopada, radnim danom neće polaziti s Mihaljevca u 19 sati i sa Sljemena (Tomislavov dom) u 20 sati.
Molimo cijenjene putnike da obrate pozornost na novi vozni red koji će biti izložen na početno krajnjim stajalištima i na internetskoj stranici ZET-a.

Zbog uređenja autobusnog stajališta na južnom kolniku Avenije Dubrovnik, od 7 sati u ponedjeljak, 5. listopada, do očekivanog završetka radova u jutarnjim satima u četvrtak, 8. listopada, autobusne linije 109 (Črnomerec – Dugave) i 222 (Remetinec – Žitnjak) neće se zaustavljati na autobusnom stajalištu Velesajam (jug).


Komentari