Radovi u tijeku: Izmjene na autobusnim linijama 231 i 269, privremeno obustavljena linija 236

Zagreb.info / Ilustracija

Radovi u Zagrebu uvjetuju izmjene na nekoliko linija.

Autobusna linja 236 (Kampus – Čavićeva) od 13.30 sati, do petka, 14. srpnja u 4 sata, privremeno je obustavljena zbog zatvaranja raskrižja Čavićeve i Ulice grada Gospića za sav promet. U tijeku su radovi na kolniku Ulice grada Gospića koji uvjetuju izmjene, a cijenjene korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

Izmjene na linijama 231 i 269 zbog radova

Autobusne linije  231 (Borongaj – Dubec) 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec) od četvrtka, 13. srpnja, od 7 će sati  prometovati uz izmjene zbog radova.

Tako će, zbog uređenja sjevernog kolnika Branimirove ulice na dionici od Ulice V. Ravnica do II. Maksimirskog naselja, biti izmješteno autobusno stajalište “Ravnice”, u smjeru Borongaja, na novu privremenu lokaciju i to 150 metara istočnije u odnosu na dosadašnju.

U petak, 14. srpnja, također od 7 sati, započet će i radovi na raskrižju Ulice kneza Branimira i Ulice Divka Budaka, a autobusi linija 231 i 269 vozit će od Borongaja izmijenjenim trasama.

Nakon polazaka s terminala Borongaj autobusi će skretati desno u Ulicu Divka Budaka, kako bi nastavili vožnju Ulicom Svetice, zatim će skretati lijevo u Ulicu kneza Branimira i dalje će svojim uobičajenim trasama dolaziti do krajnjih odredišta.

Autobusi spomenutih linija prema Borongaju vozit će uobičajenim trasama!

Završetak radova očekuje se u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 17. srpnja, no u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi bi se mogli i produljiti.

Cijenjene korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

Radovi u Kranjčevićevoj ulici

Podsjećamo, Kranjčevićeva ulica, na dijelu od Badalićeve do Tratinske, zbog radova će biti zatvorena za sav promet do nedjelje u 20 sati. Obilazni pravac je Nova cesta – B. Adžije – Brozova,  F. Andrašeca – Ulica grada Vukovara – Nova cesta – Kranjčevićeva (zapad).

Dvosmjerno nadvožnjakom Slavonske iznad Avenije Marina Držića

Južni i sjeverni kolnik nadvožnjaka Slavonske avenije iznad Avenije Marina Držića zatvoren je za sav promet. Promet će, sve do večernjih sati petka 11. kolovoza teći prema privremeno postavljenoj regulaciji – dvosmjerno.


Komentari