RADOVI diljem Zagreba i županije još uvijek traju

Facebook

Radovi usporavaju promet u gradu i županiji.

Od 28. do 30.12. od 7 do 17 sati zbog radova će se zatvarati dionica ŽC3041 Zvekovac-Gornji Marinkovac. Obilazak je lokalnim cestama: Dubrava-Graberec- Mostari.
Zbog radova na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-Cugovec, od čvora Vrbovec 1 u smjeru Svete Helene (1. +800 do 2. +300 km) vozi se jednim trakom usporeno.

Do 31. prosinca do 18 sati uz privremenu regulaciju prometa vozi se na ŽC3119 Oborovo-Lijevi Dubrovčak.

Uz regulaciju semaforima vozi se na državnoj cesti DC41 na dionici Gostović-Gornji Tkalec, između Vrbovca i Križevaca.

Svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.

U Zagrebu zbog oštećenja kolnika u ulici Jordanovac 71A promet teče suženim kolnikom.

Na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-čvor Dubrava-čvor Gradec-Križevci-Koprivnica-GP Gola na dijelu od čvora Dubrava do privremenog spoja s DC28 i ŽC305.

Vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Cugovec-Haganj (DC28) i na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41), stoji na stranicama HAK-a.

Zbog odrona na državnoj cesti DC29 između Kašine i Marije Bistrice u Lazu Bistričkom vozi se uz regulaciju prometa semaforima.

Zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

Do 31.03.2016. zbog klizišta na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Soblinec na 32. km vozi se naizmjenično jednim trakom uz semafore. Obilazak za vozila preko 7,5 tona: Sveti Ivan Zelina-Novi Marof-Budinšćina-Zlatar Bistrica.

Pojedine ceste su zatvorene zbog radova

Do 17. siječnja 2016. do 20,00 sati zatvorena je u Zagrebu za sav promet Koturaška cesta na dijelu od Savske do Miramarske ceste. Obilasci: Miramarska cesta-Mihanovićeva-Vodnikova-Savska cesta i Miramaska cesta-Ulica grada Vukovara-Savska cesta.

Zbog oštećenja mosta kod naselja Kršlini zatvorena je lokalna cesta LC329700 na dionici Grdanjci-Gabrovica osim za vozila stanara na dionici do oštećenog mosta. Obilazak: Bregana-Grdanjci-Jarušje-Brezovac-Jelinići-Koretići-Gabrovica i obrnuto.

Zbog klizišta zatvorena je nerazvrstana cesta Hamor-Palačnik od naselja Hamor do raskrižja ceste Hamor-Palačnik-skretanje za Gregurić Breg. Obilazak: Samobor-Rude-Črnec-Palačnik i Samobor-Smerovišće-Gornji Gregurić Breg-Palačnik.

Do 31.01.2016 do 09,00 sati zatvorena je državna cesta D310 u Jastrebarskom, zbog izvođenja radova denivelacije raskrižja sa željezničkom prugom. Obilazak za sva vozila: od raskrižja sa državnom cestom D310 do raskrižja sa ulicom Cvetković i ulicom Cvetković kroz industrijsku zonu.


Komentari