Radno vrijeme trgovina za Badnjak, Božić i Štefanje u Zagrebu: Evo kako rade Konzum, Lidl, Spar i ostali

Foto: Lidl

Za idealno „vrijeme ljubavi i mira“, vrijeme nabavke svega što vam treba za badnju večer i Božić, kao i Štefanje, bilo bi dobro obaviti nekoliko dana ranije.

Zagreb.info donosi Vam radno vrijeme trgovina na Badnjak, Božić i Štefanje u Zagrebu, a zaključak je samo jedan. Badnjak će ove godine biti zadnja opcija, tako da, ako trebate, požurite se kako biste si spasili Božić!

Konzum

Različite poslovnice različito će raditi, ali najduže do 17 sati na Badnjak. Što se tiče Božića i Štefanja, sve Konzumove trgovine biti će zatvorene. Detaljnije možete vidjeti na njihovoj karti.

Lidl

Zaposlenici Lidla također će Božić i Štefanje provesti sa svojim najmilijima jer će sve trgovine biti zatvorene, a na Badnjak će raditi do 14:00 sati.

Decentia

Blagdanski vikend Decentia će imati otvorena vrata. Iako Božić neće raditi, moći ćete ih posjetiti na Badnjak (do 18 sati) i na Štefanje (do 21 sat).

SPAR

Očekivano, Božić će i SPAR provesti sa zatvorenim vratima, ali će zato svi njihovi hipermarketi na Badnjak raditi do 17 sati, a supermarketi do 15 ili 16 sati.

Na Štefanje, sve će njihove trgovine biti otvorene do 14:00 sati.

Kaufland

Kaufland će svoja vrata imati zatvorena na Božić i Štefanje, a zadnju priliku za blagdansku kupnju, pružiti će svojim kupcima na Badnjak do 16 sati.

Plodine

Plodine se trenutno nisu oglasile oko radnih vremena svojih trgovina, ali zato ih možete provjeriti na njihovoj stranici.

Prehrana

Za sada nisu poznati posebni detalji uoči blagdana, ali sve promjene možete pratiti za pojedinu trgovinu na njihovoj karti.

 

Komentari