RADNICI NA TRGU POSTAVLJAJU ŠATOR: Oduševit će vas razlog zbog kojeg to čine (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Po peti put će Zagrepčani imati priliku kušati vrhunske proizvode od kakaovca i kave.

Pripreme za Zagreb Coffee&Chocofest već su počele postavljanjem šatora na trgu bana Jelačića. Sajam će se održavati od 11. do 14. veljače 2016. u festivalskom paviljonu na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

 

05.02.2016., Zagreb - Na ogradjenoj polovici Trga bana Josipa Jelacica radnici od ranog jutra uzurbano postavljaju novu instalaciju za nadolazeci Coffee & Chocofest 2016. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

 

Nakon dvije godine u prostoru HDLU-a, za 5. izdanje festivala odlučili su se vratiti tamo gdje je sve i počelo – Trg bana J. Jelačića i na taj način obilježiti ovu malu obljetnicu. U protekle četiri godine Zagreb Coffee & Chocofest posjetilo je preko 500 000 posjetitelja iz Zagreba, Hrvatske i cijele regije.

_MG_4724

Uz preko 100 izlagača i više od 120 radionica, predavanja i cooking show programa, u ART programu nastupilo je i nekoliko vrsnih umjetnika: Karen Eland (USA), Saimir Strati (Albanija) i Gorazd Potočnik (Slovenija).

CoffeeArt_27

Cilj festivala i dalje ostaje isti: predstavljanje najboljih hrvatskih i svjetskih čokolada i kava.

Kroz različite promocije, prezentacije, radionice i prigodnu prodaju brojni hrvatski i strani proizvođači i uvoznici predstavit će najnovije trendove u gastronomiji i industriji kave i čokolade, a umjetnici će na svoj način različitim tehnikama predstaviti sve čari čokoladnog artizma.

Povodom Valentinova svi posjetitelji zaljubljeni u kavu i čokoladu moći će se zagrliti na Trgu bana J. Jelačića i slikati sa velikim Zagreb Coffee & Chocofest srcem promjera 3 m.

Novost ovogodišnjeg koncepta jest da se zbog velike posjećenosti i interesa proteklih godina, ovogodišnji Zagreb Coffee & Chocofest, uz Trg bana Jelačića, održava na još nekoliko lokacija – Centru za kulturu prehrane, Winebaru Dobra vina, te odabranim zagrebačkim barovima, hotelima i restoranim.

Program pogledajte OVDJE.


Komentari