Radionice pisanja za djecu i odrasle u Zagrebu: Provjerite što darujemo i koji su uvjeti

Centar za kreativno pisanje, koji već 11 godina organizira radionice pisanja za djecu i odrasle u Zagrebu i Rijeci, daruje čitatelje i čitateljice portala Zagreb.info – prvih dvoje koji odgovore točno na nagradno pitanje, osvajaju 30% popusta na radionicu bloga i besplatnu knjigu po izboru iz CeKaPe-ve biblioteke Prvi korak!

Na radionici bloga u kreativnoj atmosferi u malim grupama, nakon što skiciramo tko želi na kraju radionice proizvesti kakvu vrstu bloga, učit ćemo kakve postove izbjegavati i koje su početničke blogerske pogreške (bez obzira radi li se o modnom, kulinarskom, filmskom blogu, blogu ljubitelja prirode ili automobila, ili o blogu kao dodatnom sadržaju koji promovira vaš posao), upoznati blog servise, odabirati dizajn i izgled bloga, platforme i alate za otvaranje bloga, učiti pisati postove, birati naslove, ali i učiti kako promovirati vlastiti blog i ostvariti komunikaciju s drugima na blogosferi.

Nagradno pitanje – nabrojite najmanje tri radionice pisanja Centra za kreativno pisanje Zagreb. Odgovore šaljite na [email protected] s naznakom Zagreb.info – nagradna igra. Nagradna igra traje do petka 4. svibnja.

Sretno!


Komentari