Radije će baciti u smeće nego dati građanima? Kakva nevjerojatna scena u Šubićevoj!

Foto: Facebook/ MOJ ZAGREB

Državni inspektorat uskoro bi se se trebao doseliti na novu adresu u Šubićevoj pa se u tu svrhu prostor unutar zgrade Ine preuređuje za nove djelatnike.

Neke od promjena uključuju i zamjenu stolica pa su tako stare izbacili ispred zgrade. Iako iz Inspektorata smatraju da ove stolice nisu dovoljno dobre za buduće djelatnike, ne misle tako i građani koji su se ubrzo počeli približavati stolicama kako bi se poslužili izbačenim, ali ih je u tome spriječio jedan od radnika kojega su poslali iz zgrade da ih čuva. Građani su tako ostali praznih ruku iako će te iste stolice vjerojatno ići na smetlište, javlja N1.

Inače, u zgradu će se useliti znatno proširena “momčad”. Tako će Andrija Mikulić, glavni državni inspektorat, imati zamjenika i čak četiri pomoćnika. Zatim, Sektor za ljudske potencijale bit će pet puta veći nego dosad, Sektor za informatiku imati će 27 radnih mjesta, Sektor nabave i strateškog planiranja, koji dosad nije postojao, planira zaposliti maksimalno 30 radnih mjesta, a imat će i zasebno računovodstvo sa 30 novih radnika.


Komentari