PUTUJETE DOMA? Ako Božić želite provesti kući, danas je vjerojatno zadnji dan za rezervaciju karte (FOTO)

Put prema jugu,odnosno prema svim stranama koji vode od Zagreba, ovih dana može biti malo kompliciran!

Svim avanturistima koji kući vole putovati bezbrižno ovo neka bude upozorenje. Danas je vjerojatno zadnji dan da rezervirate karte ako kući želite biti za Božić! Tako se barem može zaključiti po gužvi na kolodvorima i popunjenosti autobusa.

S obzirom na mini migraciju zagrebačkih studenata koji za blagdane putuju kući te sve one koji od sjevera također putuju prema svojim kućama, ovih je dana prava sezona na Autobusnom kolodvoru Zagreb.

Facebook
Facebook

Čekanje u redu za kupnju karte je otprilike 10-20 minuta, zavisi o dobu dana.  Potom kada dođete na šalter, nemojte se iznenaditi ako ne uspijete kupiti kartu za datum kada ste planirali svoj bijeg na jug/istok. Sezona je, ipak, i treba misliti na vrijeme – pa vas upozoravamo da je danas  možda zadnji dan za rezervaciju autobusne karte!

Iako se često događa da prijevoznici angažiraju dodatne autobuse ukoliko se pokaže veliki interes za putovanjima, ipak je najsigurnije dobro planirati put.

Gužva svugdje, planirajte duži put!

Isto tako, da se ne bi dogodilo da zakasnite na svoj teško dobiveni termin, svoj put do autobusnog kolodvora isplanirajte da bude duži nego obično. Zna se, autobus čekate vi, a ne on vas!


Komentari