PUTOVANJE IZ NOĆNE MORE: ‘Katastrofa, otpočetka ništa nije bilo normalno, ali s dvoje male djece nisam imala izbora’

“Bili smo jadni i očajni, ali što sam mogla napraviti? S dvoje male djece nisam mogla izaći u Sloveniji, što bih tek onda”, prepričava putnica koja je iz Zagreba za München doživjela pravu noćnu moru. 

Linija iz Zagreba za München autoprijevoznika Croatia bus trebala je krenuti prošli četvrtak u 10:15. Otprilike 10 minuta nakon što su se putnici smjestili stiže obavijest da moraju promijeniti bus i tu kreću prve nevolje, nimalo neuobičajene za hrvatske autoprijevoznike, ali posebno učestale kod spomenutog autoprijevoznika, ako je suditi recenzijama ogorčenih putnika na internetu.

Radi se naravno o rezervacijama. Žena je rezervirala mjesto sebi i kćeri mjesec dana prije kako bi mogle sjediti skupa i u željenom dijelu autobusa, ali rezervacije nije bilo. Na mjestu koje je gospođa htjela već su sjedili putnici za Frankfurt koji su se u taj autobus ukrcali prije putnika za München, a koji su tu naknadno premješteni, prepričava nam putnica.

Kad su se svi napokon smjestili, a bus krenuo, krenule su i nove nevolje.

“Klima nije uopće radila, mi smo se gušili. Vožnja nije bila nimalo ugodna, ali ajde to sam trpila, nisam imala drugog izbora”, kaže putnica iz Zagreba.

I trpila bi to gospođa vjerojatno bez prigovora da im autobus nije priuštio novi problem koji je bio kap koja je prelila čašu.

“Na ulazu u Austriju počela je padati kiša, a bus prokišnjavati. Sin mi je bio mokar skroz, sjedalo mokro, užas. Od brata mali se požalio vozaču na što je on došao, istrgnuo zavjesu, koja je usput rečeno također bila mokra, stavio ju na mokro sjedalo, a nama rekao ‘eto, sjedite sad tu ili skupa na jedno mjesto’. Na to su se ljudi se počeli smijati, ali meni nije bilo nimalo smiješno. I onda sam mu rekla da je to katastrofa, da otpočetka ništa niej normalno, ali da je prokišnjavanje definitivno dno”, kaže nam ogorčena putnica dodajući da ju je posebno razljutila bahatost vozača.

“U redu, možda nije on kriv, ali mogao je biti malo ljubazniji, a ne da nam kaže samo snađite se”, zaključuje.

Pored svega toga, žali se putnica, ni WC nije radio. Putnici su međusobno komentirali kako nije istina da ne radi, ali to vozači redovito govore kako ne bi morali čistiti, što je inače njihova dužnost.

“Mali je trebao na WC. Znate kakva su djeca, dijete ne može trpiti, ali vozač je rekao da ne može stati. Nakon što smo se žalili više puta, na kraju je ipak stao”.

Na kraju svega razočarano zaključuje: “Pretprpila bih ovo s klimom, sličnih problema sam imala prošle godine i s drugim autoprijevoznicima, ali prokišnjavanje je bilo previše. Da mogu, tražila bih odštetu za duševnu bol. Strašno nešto!”.

Ništa novo…

No da ovo nije izoliran slučaj, svjedoče i mnogobrojne negativne recenzije na internetu. Iako je tvrtka na svojoj Facebook stranici onemogućila da posjetitelji stranice javno iznesu svoje zadovoljstvo uslugom, mnogi su ipak iznijeli što misle putem Google recenzija. Izdvojili smo samo neke od njih.

Screenshot Google recenzije
Screenshot Google recenzije


Komentari