PUTNIK IZ PAKLA! Od Zagreba do Splita pio, pušio i psovao putnike, a onda je došao šlag za kraj: Vozač busa nije znao doći do kolodvora!

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

U autobusu FlixBusa na liniji Zagreb-Split, putnici su proživljavali pravu noćnu moru. Iako je bus trebao krenuti u 13:30 sati, kasnio je. Epidemioloških mjera nije bilo na vidiku, jer je bio pun k’o šipak, iako bi po mjerama na dva sjedala trebao sjediti jedan putnik.

Nakon što su napokon krenuli prema odmorištu “Macole”, ništa nije moglo naslućivati na neke probleme. Ali ne zadugo. Prvo su putnici odjednom čuli nekakav prasak, da bi vozač na odmorištu shvatio kako mu je pukla guma. Niti je imao opremu niti znanje kako ju promijeniti, pa su mu pritekli u pomoć ljudi koji su se tamo zatekli. Trajalo je to sve skupa sat i pol, a nakon toga su se uputili prema Splitu. Tu je počeo horor.

Pokraj vozača sjeo je putnik koji je pio i pušio, ali i glasno psovao. Osim što je svojim ponašanjem terorizirao sve iz busa, vozač mu je stao nekoliko puta na benzinskoj crpki kako bi on otišao na wc i usput si kupio još piva.

“Mogao sam se jedino potući s njim”

Izluđeni putnici spasili su se kad je izašao u Prgometu, a šlag na kraju bio je kad vozač nije znao doći do kolodvora, jer je prvi put u Splitu.

Za 24 sata jedna je putnica rekla kako je suvozač bio Mrtav pijan te osim što je pio, pušio, puštao glasno muziku i derao se na telefon, nije imao ni masku. Stoga su svi putnici morali moliti vozača da se ili pozove policija ili da ga se izbaci van iz busa.

“Ovakve stvari stalno prolaze nekažnjeno, vozači su i dalje needucirani i nemaju opremu, a ni služba FlixBusa ne radi išta po tom pitanju”, ispričala je.

Svoju priču imao je i vozač koji je rekao kako je čovjek sjeo i zamolio da napuni telefon, a kad je počeo pričati bilo je jasno da je pijan.

“Naravno da sam ga upozoravao, ali jednostavno nije slušao. Mogao sam se jedino potući s njim”, rekao je vozač, ali nije odgovorio na pitanje zašto nije pozvao policiju ili nekoga iz tvrtke.

Komentari