PUTNICI BIJESNI! Vlak je kasnio 128 minuta: ‘Na zagrebačkom kolodvoru na 32 stupnja bez klime – ovo je za mazohiste’

Foto: Facebook/ HŽ

Da su vlakovi u Hrvatskoj spori, nije ništa novo, ali šokatno kašnjenje od 128 minuta vlaka koji je iz Zagreba vozio prema Koprivnici u četvrtak, prelila je čašu.

U vlaku se, vraćajući se kući u Križevce, našao i analitičar te politički komentator, Tomislav Stipić.

Požalivši se na društvenim mrežama kako je vlak na glavnom kolodvoru stajao na 32 stupnja bez klime, Stipić je predložio vožnju vlakovima HŽ-a svima koji su mazohisti željni narušavanja svojih živaca.

“U vlaku ima djece i starijih ljudi, ali nismo ni mi srednjih godina stoka. Ali u kompozicijama Hrvatskih željeznica očito smo svi stoka. Pošteno smo platili karte očekujući uslugu barem prijevoza od točke A do točke B. Gdje su sada sve puste milijarde koje se slijevaju za držanje ovog mrtvaca od firme u induciranoj komi? Gdje je isprika, boce s vodom putnicima ili barem djeci? Onaj tko nije probao HŽ, ne zna kakav je sretnik i koliko mu je život kvalitetniji za razliku od nas idiota koji su osuđeni na ovo mučenje. A znate što je najgore od svega? Što se apsolutno ništa neće promijeniti, a čak i vi koji ne putujete HŽ-om i dalje ćete plaćati ovu našu agoniju. Vašim novcem iz državnog proračuna.
Ali i dalje ste bolje prošli. Platili ste, a ne vozite se. I mi smo platili. Sjedimo u vlakovima i čekamo. A vozimo se kao stoka, ni klime, ni voznog reda”, požalio se Stipić.

Naveo je i kako je uzrok zastoja bilo puknuće žice, o čemu ih je izvijestilo osoblje, kojima je prema Stipićevim procjenama, isto dosta svega.

 


Komentari