Pun vam je kufer prtljage i teških vrećica? ‘THE DEPOT’ nudi izvrsno rješenje!

Facebook/The Depot

Osim Zagrepčana koji su najčešći gosti, na vratima The Depota sve se više pojavljuju i turisti.

Koliko vam se puta dogodilo da s teškim koferima i vrećicama s tržnice morate hodati po gradu, jer ih nemate gdje ostaviti. Sigurno se ovakva pitanja motaju u glavama turista koji razgledavajući našu metropolu, za sobom vuku mnoštvo stvari. Za ove probleme pobrinuo se “The Depot” koji osim čuvanja vaših bicikala, čuva i vašu prtljagu, kako bi se Vi mogli bezbrižno šetati gradom. Vlasnici ovog poduzeća, braća Šibl otkrili su nam kako su došli na ovu ideju, koju imovinu možete kod njih ostaviti te koje stvari baš nikada ne primaju na čuvanje.

Facebook/The Depot

“Izvorna ideja o čuvanju prtljage turistima nastala je relativno davno, kada smo se i sami našli u stranom gradu, “oboružani” jedan s dva teška kofera, a drugi s koferom i naprtnjačom, s više sati pred sobom do vremena povratka u Hrvatsku”, rekao nam je Filip Šibl. Naime, u The Depotu možete ostaviti štošta. Od vrećica za kupnju i cekera, preko bicikala, muzičkih instrumenata, prijenosnih računala, kolica i kutija, do osobne prtljage raznih veličina.


Čuvaju sve, ali ove stvari im nemojte donositi!

“Nikako ne možemo primiti lako zapaljive i iznimno široke predmete, kao ni nedozvoljene i štetne supstance bilo koje vrste. Također ne čuvamo novac ili druge dragocjenosti. Iako sami nećemo tražiti od gostiju da nam pokažu sadržaj torbe koju ostave, dužni smo dopustiti policiji pretraživanje ako to zatraže. The Depot zadržava pravo odbiti uslugu čuvanja bilo kojeg predmeta, ako mu se učini na bilo koji način neispravnim ili sumnjivim, ali, na sreću, za sada nismo bili niti jednom primorani pozvati se na to pravilo”, pojasnio je Filip.

Osim Zagrepčana koji su najčešći gosti, na vratima The Depota sve se više pojavljuju i turisti koji s prtljagom dolaze ravno iz apartmana hotela i hostela u kojima su odsjeli. Kako kažu, najviše turista dolazi iz Portugala, Italije i Velike Britanije te Južne Koreje. Cijene su i više nego povoljne, mnogo povoljnije nego u drugim državama.

Facebook/The Depot

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]U slučaju nedolaska, The Depot čuva stvari 90 dana od trenutka ostavljanja, te smo u tom roku uvijek spremni vratiti ih vlasniku[/box]. Filip nam je također potvrdio kako se do sada ipak nikada nije dogodilo da netko nije došao po svoje stvari. “U slučaju nedolaska, The Depot čuva stvari 90 dana od trenutka ostavljanja, te smo u tom roku uvijek spremni vratiti ih vlasniku”.

Čini se kako je ova usluga mnogim Zagrepčanima, ali i turistima dobro došlo olakšanje te se glas o The Depotu iz dana u dan sve više širi gradom.

>>>ONI ČUVAJU VAŠE BICIKLE Naplaćuju 2 kune po satu, a interes za uslugu sve je veći

 

Komentari

loading...
-->