PRVI ZG FESTIVAL PALAČINKI: Kada vidite što nam se sve priprema, jedva ćete ga čekati (FOTO)

madeinshoreditch.co.uk
Najbolje zagrebačke palačinkarnice predstavit će svoje hit recepte, a održat će se i promocija vina i pjenušaca.

Doslovno svakih par tjedana u glavnom hrvatskom gradu otvara se nova palačinkarnica, a sudeći prema njihovoj popularnosti, očito je kako će i u ovoj godini, palačinke biti najdraži desert većine građana.

640px-Palatschinke

Odlična vijest stiže za sve ljubitelje ove omiljene hrvatske slastice: sredinom travnja, točnije od 16. do 17. travnja, na platou Tuškanac (iznad garaže Tuškanac) organizira se prvi zagrebački festival palačinki.

Blueberry_pancakes_(1)

Dani palačinki koncipirani su kao proljetni piknik na otvorenom na kojem će svi posjetitelji moći uživati u isprobavanju brojnih svjetskih recepata za palačinke.


”Izrazito sam uzbuđena jer je u pitanju prvi festival palačinki, a ovo je ujedno i moj prvi projekt i projekt u kojem sudjeluje i moj zabavni park Adria kojem sam ja vlasnik. U planu nam je odlazak i u druge gradove diljem Hrvatske, a očekujemo i veliku posjećenost. Posjetitelji mogu očekivati izvrsne palačinke, a bit će predstavljeni i svjetski recepti”, objasnila je Sementa Rajhard, glumica i jedna od organizatorica ovog festivala, piše fashion.hr.
Osiguran je sadržaj i za najmlađe – zabavni park Adria pobrinut će se za zabavu, a znanstvene i ekološke radionice pobudit će dječje zanimanje i maštu.

Komentari

loading...