Najavljen prvi veliki koncert jedne od najpoznatijih klapa u Lisinskom, pridružit će im se i dvije dive!

Google

Jedna od naših najpopularnijih klapa održat će svoj prvi veliki zagrebački koncert u Lisinskom. Klapa Rišpet stiže u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog 26. veljače, a ova će vijest razveseliti sve ljubitelje kvalitetne, klapske glazbe.

Neki od njihovih najpoznatijih hitova su  ‘Kad je pošla ća’, ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Fališ mi’, ‘Prsti zapleteni’, ‘Samo njoj ću pivat’, ‘Šapnut ću ti tajnu’, a tekst ovih pjesama uz koje su se mnogi zaljubili je nemoguće zaboraviti.

Osnivač klape splitski skladatelj Pero Kozomara ne krije svoje oduševljenje uoči koncerta. “Presretan sam zbog prvog velikog koncerta moje klape Rišpet u Zagrebu! Već dugo želimo održati ovaj koncert i počašćeni smo što ćemo nastupati u “hramu kulture”, predivnoj dvorani Lisinski. Pivat ćemo naše najljepše ljubavne pjesme za sve zaljubljene, kao i one koji će se tek zaljubiti, a neće nedostajati ni velikih dalmatinskih hitova u kojima vjerujem da će uživati cijela dvorana. Šlag na torti je što nam kao gošće dolaze dvije dive s kojima imamo duete: naše predivne Doris Dragović i Jelena Rozga. Jedva čekamo ovu predivnu noć!”, izjavio je Kozomara.

Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom ‘Ćaća’. Nagradu Cesarica u kategoriji ‘Hit godine klapske glazbe’ za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’ dobili su 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i ove godine s pjesmom ‘Šta mi ljube oćeš kazat’.

Kako biste na vrijeme osigurali svoju ulaznicu, posjetite stranicu www.ulaznice.hr ili blagajnu Lisinskog. Cijene ulaznica kreću se od 100 do 190 kuna.

Komentari