JAVIO SE I PROZVANI KUM Reakcije na Bandićevog šetača psa: ‘Nevjerojatno da sada ovako pljuje po mrtvom čovjeku i njegovoj obitelji, mučno mi je!’

Foto: Milan Bandić Gradonačelnik Facebook

Milan Penava, poznat i po gradnji ‘zlatnih WC-a’ u Zagrebu, odgovorio je na optužbe Dragutina Ferenčaka, osobnog pomoćnika pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, izrečene u Nacionalu.

Penava je za 24sata rekao kako su ”to sve gluposti”.

”Jedina je istina da sam gospođi Vesni pomogao prodati vikendicu. Kakvih 800.000 kuna Bandićeve gotovine i polaganja u banku. Ne znam o tome ništa. Probajte upoznati Ferenčaka pa će vam sve biti jasno. Nema se tu što komentirati’, rekao je nasmijano Penava.

Podsjetimo, Bandićev šetač psa koji je u stanu bivšeg gradonačelnika u Bužanovoj imao i svoju sobu, izjavio je kako je Penava jedan od čuvara Bandićeve imovine te da je supruzi nakon smrti gradonačelnika predao 800 tisuća kuna.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

”Prije dva tri tjedna išao sam s Vesnom položiti oko 800 tisuća kuna u Zagrebačku banku u Harambašićevoj. Nismo uspjeli. U banci su nam rekli kako se radi o opranom novcu i kako ga ne mogu primiti. Otom smo otišli u  Raiffeisen banku u blizini Kvaternikova trga i položili taj novac u dva navrata po 400 tisuća kuna na račun”, ispričao je, između ostaloga, Ferenčak Nacionalu, dodajući da se on i poslije smrti brinuo za Vesnu, razvozio je, pomagao.

Penavu brane i anonimni sugovornici, navodeći kako jedini on i brine o Bandićevoj udovici nakon svega.

”Obilazi ju, pomaže. A što se Ferenčaka tiče, mogu samo reći da je šutio dok je Bandić bio živ. Nevjerojatno da sada kada ga nema ovako pljuje po mrtvom čovjeku i njegovoj obitelji. Mučno mi je”, kaže sugovornik koji je bio blizak Bandiću.


Komentari