Provjerite što nam donosi ADVENT U ZAGREBU: Predstavljene NOVE MANIFESTACIJE i najavljen nastup NINE BADRIĆ

www.zagreb.hr

Zagrebački će trgovi opet zasjati u božićnom duhu, a na Jelačić placu Zagrepčani će Novu godinu dočekati s Ninom Badrić. 

Manifestacija koja svake godine privlači sve više pažnje Zagrepčana ali i europskih putnika, ove godine započet će 28. studenoga 2015. i traje do 10. siječnja 2016. godine. 

Na predstavljanju programa Adventa u Zagreb, danas je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izrazio zadovoljstvo nastavkom održavanja ove manifestacije jer Zagrepčani više ne moraju putovati u druge europske gradove da bi osjetili božićni duh, prenosi Zna.hr. 

Marina Bienfeld, predsjednica Turističke zajednica grada Zagreba, istaknula je kako će se na ovogodišnjem Adventu izmijeniti gotovo 3 tisuće sudionika. Isto tako, ove godine tri su nove manifestacije u okviru Adventa: Festival božićnih kolača & kolačića, Ledene skulpture i Božić starog Zagreba. 


Novost je i ta da će se u sklopu Adventskog kalendara otvoriti četiri dvorišta u Donjem gradu. Na adresama Obrtnički prolaz 28. i 29. 11., dvorište Ilice 69, 5. i 6. 12., dvorište Petrinjske 73, 12. i 13. 12., i blok Žerjavićeve 3 – Mihanovićeve 30/2 građani će moći vidjeti zanimljive programe i doživjeti inače skriven dio Zagreba.

Lokacije blagdanskih aktivnosti i mjesta za druženje i ove će godine biti Trg bana Jelačića, Europski trg i Zrinjevac. Organizatori su također najavili nastup Nine Badrić, 31. 12. 2015., na Staru godinu.

 

 

Komentari

loading...
-->