PROVJERITE RADNO VRIJEME: Evo kako su na praznik u srijedu otvorene trgovine i šoping centri u Zagrebu

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Povodom praznika Dana antifašističke borbe dio trgovina radit će po skraćenom ili prilagođenom vremenu.

Konzum trgovine radit će prema posebnom radnom vremenu. Radno vrijeme Konzum prodavaonica možete pogledati ovdje na interaktivnoj karti. Konzum prodavaonice u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena samog centra.

Trgovine Kaufland radit će prema radnom vremenu za nedjelju, a to se razlikuje od trgovine do trgovine. Detalje po točno određenim lokacijama pogledajte ovdje.

Lidl trgovine većinom će raditi skraćeno, ovisno o lokaciji. Neke će raditi do 14 sati, a neke će biti otvorene do 20 sati. Detalje za svaku točnu lokaciju pogledajte ovdje.

Plodine će raditi prema uobičajenom radnom vremenu. Detaljno radno vrijeme trgovina Plodina provjerite ovdje.

Trgovine Spara i Interspara u Zagrebu će raditi skraćeno, do 14 sati, što možete pronaći ovdje.

Dio Bipa trgovina će biti zatvoren, a dio će raditi skraćeno. Neke su otvorene do 13 sati, druge do 16 ili 18, a ima i onih koje rade do 21. Detalje o radnom vremenu pronađite ovdje.

DM trgovine bit će zatvorene i za ovaj praznik. Otvorene su eventualno one u sklopu šoping centara koji će na praznik biti otvoreni pa će raditi kao i svaki drugi dan. Više detalja o radnom vremenu pronaći ćete ovdje.

Shopping centri

Većina trgovina u Avenue Mallu je otvorena do 21 sat. Više detalja pronaći ćete ovdje.

Što se tiče Arena Centra Zagreb, trgovine, kino, casino i svi ugostiteljski objekti rade normalno, a zatvoreni su  FINA, Javni bilježnik, PBZ i Hrvatska pošta.

City Center One i West u Zagrebu raditi će prema redovnom radnom vremenu. Hrvatska pošta i Fina su zatvorene.

Komentari