PROVJERITE: Popis svih prometnih regulacija u Zagrebu i županiji

www.zgh.hr

Popis svih radova u Zagrebu i županiji.

Do 16. kolovoza zbog radova na magistralnom vodooprskbnom cjevovodu na Aleji Bologne od podvožnjaka Škorpikova do Ulice Prigornica bit će zauzet dio kolnika.

Do 15. srpnja, zbog sanacije tramvajske pruge, u Vlaškoj ulici od Petretićevog trga do Vončinine, od 19 do 5 sati vozit će se suženim kolnikom.

Do 11. srpnja do 20,00 sati, zbog potrebe izvođenja radova rekonstrukcije Ulice kneza Branimira na Heinzelovoj ulici (sjeverozapadni dio raskrižja) zauzimati će se dio kolnika, a promet će odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika

Do 11. srpnja do 20,00 sati,zbog rekonstrukcije Ulice kneza Branimira, na Heinzelovoj ulici (sjeverozapadni dio raskrižja) zauzimati će se dio kolnika, a promet će odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Do 25. srpnja 2016.god. vozi se uz privremenu regulaciju prometa na DC36 u mjestu Gornja Kupčina (u vremenu od 07,30 do 16,00 sati vozi se naizmjence uz semafore, a u noćno/neradno vrijeme suženim kolnikom);

Do 1. rujna 2016., svakodnevno od 7 do 18 sati, vozit će se otežano prema privremenoj signalizaciji na dionici DC28 čvor Cugovec-Sveti Ivan Žabno, zbog radova na izgradnji željezničke pruge Gradec-Sveti Ivan Žabno.

Svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.
vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Cugovec-Haganj (DC28) i na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).

Zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

Zbog klizišta na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Soblinec na 32. km vozi se naizmjenično jednim trakom uz semafore. Obilazak za vozila preko 7,5 tona: Sveti Ivan Zelina-Novi Marof-Budinšćina-Zlatar Bistrica.

Do 15. listopada na državnoj cesti DC29 između Zlatara i Mača vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima, stoji na stranicama HAK-a.

Zbog radova u Ulici Pantovčak na dijelu od kućnog broja 162a do Ulice Donje Prekrižje, do 13. 06. 2016. godine, 07,00 do 18,00 sati, vozit će se suženim kolnikom. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.


Komentari