Provjerite kako rade trgovine na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

FOTO: Pixabay / Ilustracija

U nedjelju 5. kolovoza, obilježava se Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Tog dana, kao i za veće blagdane u Hrvatskoj, shopping centri uglavnom rade, ali neki imaju prilagođeno radno vrijeme.

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u tržnice u gradu Zagrebu, kao i Veletržnica i hladnjača i skladišta, neće poslovati. Sve brojeve hitnih intervencija javnih gradskih službi pronađite ovdje, a na stranici Gradskih ljekarni možete pronaći i kontakte i adrese dežurnih ljekarni.

Pozivni centar Zagrebačkog holdinga na broju telefona 072/ 500 400 radi uobičajeno od 0 do 24, a sve informacije o javnom gradskom prometu možete pratiti na web stranicama SADA.ZGH i ZET-a.

Trgovine

Većina trgovina Spara i Interspara u Zagrebu bit će otvorena. Dok će Interspar trgovine raditi od 8 do 21 sat, a za Spar detaljne informacije o radnom vremenu u petak provjerite ovdje.

Poslovnice Kauflanda radit će individualno, a radno vrijeme poslovnice u svome susjedstvu možete provjeriti na službenoj stranici Kauflanda na način da sa desne strane pod “Vaša poslovnica” upišete naziv poslovnice čije vas radno vrijeme interesira. U Zagrebu i okolici poslovnice Kauflanda radit će uglavnom do 20 sati, a neke do 21 sat.


Mali formati Konzumovih prodavaonica radit će do 13 sati, a veći do 21 sat. Ostale informacije pronađite na službenoj stranici Konzuma na popisu poslovnica po gradovima

Lidl će u nedjelju vjerojatno raditi sve do 18 ili 21 sat, ovisno o lokaciji, što možete provjeriti na poveznici.

Prodajni centri Plodina radit će kao i svake nedjelje, isto vrijedi i za Tommy.

Pevec i Bauhaus rade također uobičajenim radnim vremenom za nedjelju, a trgovački centri City Center One East i West rade od 9 do 21 sat, ali u centru City One West neće raditi poslovnica Hrvatske pošte.

Westgate Shopping City će raditi od 10 do 21 sat.

Komentari

loading...
-->