Provjerite kako proći KROZ ZAGREB ZA 30 SEKUNDI (VIDEO)

Screenshot/YouTube

Zamislite da možete izbjeći sve one silne gužve od pola osam do devet ujutro ili još bolje one od tri do šest, sedam poslijepodne i da se više ne gubite živce u prometnim čepovima.

Bilo bi uistinu lijepo kada bi postojalo vozilo koje će nas provesti kroz našu voljenu metropolu za trideset sekundi. Zamislite da možete izbjeći sve one silne gužve od pola osam do devet ujutro ili još bolje one od tri do šest, sedam poslijepodne i da se više ne gubite živce u prometnim čepovima. Zamislite da na semaforima čekate samo nekoliko sekundi i da vam nitko ne stigne ni trubiti. Zamislite da pored svih onih kolona, gužvi i vreva prolazite brzinom munje i ostavljate ih u prašini pa ih onda još, onako s osmjehom, zadovoljno gledate u retrovizoru. 

Nažalost još nije izumljeno osobno vozilo kojime ćete se moći tako rapidno provozati gradom, ali ipak imate priliku vidjeti kako bi to možda moglo izgledati jednoga dana. Pogled u “budućnost” pruža vam fascinantna time lapse snimka koju je snimio jedan vozač. On je Go Pro kamerom snimao svoje putovanje kroz Zagreb i sažeo ga u svega tridesetak sekundi. Snimka izgleda doista fascinantno.

Komentari