Provjerite detaljan popis preporučenih parkirališta tijekom Adventa

FOTO: Ivan Klindić

Za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu, od 1. prosinca do 7. siječnja 2018., na području grada Zagreba, odnosno u 1. zoni, vikendima će javni gradski prijevoz biti besplatan i to od petka u 12,00 do nedjelje u 24,00 sata, najavio je gradonačelnik Milan Bandić.

Gradonačelnik je zamolio građane da koriste gradska parkirališta po povoljnijim cijenama, od 5 do 10 kuna dnevno, na okretištu Borongaj, na Kajzerici između zgrade INA i Hipodroma kao i parkinge na Paromlinu i na Trgu Francuske republike, naglasivši da se tim pogodnostima žele izbjeći gužve u centru grada.

Zagreb po treći put brani titulu najboljeg Adventa u Europi, a ove se godine nudi bogatiji i raznolikiji adventski program. Nije lako jednom osvojiti ovu prestižnu titulu, a kamoli je obraniti. Uvjeren sam da ćemo svojim pristupom i sadržajem Adventa ponovno ravnopravno konkurirati najvećim europskim metropolama u borbi za treći naslov najboljeg Adventa u Europi.

Bandić je istaknuo ga ga posebno veseli što se ovogodišnja adventska priča proširila i na Trg Republike Hrvatske čiji će program biti otkriće ovogodišnjeg Adventa.

Gradonačelnik je pozvao građane na tradicionalno paljenje prve adventske svijeće na Trgu bana Josipa Jelačića u subotu, 2. prosinca u 17,00 sati.


Komentari