PROVEO ČITAV TJEDAN U POTRAZI ZA HAMBURGEROM: Amerikanac popljuvao Zagreb jer se ovdje nije mogao najesti

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Američki UFC borac Derrick Lewis u Zagrebu je bio tjedan dana, za vrijeme trajanja turnira, i rekao je da se više ne želi vratiti. 

Derrick Lewis u Zagrebu je na UFC-ovom turniru došao do treće uzastopne pobjede protiv Gabriela Gonzage, međutim, sve osim toga vezano za boravak u Zagrebu mu je presjelo.  Amerikanac je u razgovoru s Arielom Helwanijem otkrio kako mu je to bio jedan od najgorih tjedana u karijeri.

“Nisam uživao u Hrvatskoj. Sva hrana koju imaju je zdrava. Nije bilo masne hrane, samo trava, a s tim se nisam mogao nositi. Tražio sam hamburgere ili nešto što bi me napunilo, ali nije bilo ničega što bi mogao pojesti ili popiti. Pretpostavljam da voda nije bila dovoljno zdrava za piti. Bio je to jedan od najgorih tjedana u mojoj karijeri. Bilo je to loše iskustvo, cijelo vrijeme sam bio u sobi i pokušavao sam doći do dostave u sobu. Ne želim previše blatiti Hrvatsku, ali se nemam namjeru ponovno vratiti. Preferiram nastupe u SAD-u”, izjavio je Lewis.

Iako su ostali UFC borci bili u potpunosti oduševljeni boravkom u Zagrebu, teško je ne primijetiti da je ovo sigurno jedna od najoriginalnih kritika o Zagrebu, piše Jutranji.hr.


Komentari