PROSVJEDNICI STIGLI BEROŠU POD PROZOR: Intervenirala i policija, oglasio se ministar

Photo:Igor Soban/PIXSELL, Ilsutracija

Kako su i najavili u pozivu “15 minuta za stožeraše”, prosvjednici, njih desetak, kako javlja RTL, došlo je tijekom večeri na kućnu adresu ministra zdravstva Vilija Beroša.

Najavili su naime kako će svakog dana posjetiti kućnu adresu jednog člana stožera civilne zaštite i to na 15 minuta, a prvi je očito bio ministar Beroš. Pozvonili su mu na vrata, a na teren je izašla i policija. Prosvjednici su se naposljetku razišli, a navodno su i vrijeđali novinare.

Za Jutarnji list, oglasio se i Beroš koji uopće nije doma, on je naime u Saboru. “Smatram potpuno neprimjerenim da netko poziva na dolazak na mjesto gdje živim ja ili moje kolege iz Stožera”, rekao je ministar pa dodao kako je u komentarima na sam poziv vidio i prijetnje koje, dodaje, osuđuje, ali ističe i kako se nažalost često događaju.

Inače, građani “prosvjeduju” zbog mjere stožera kojom se roditeljima djece koja su hospitalizirana, zabranjuje boravak u bolnici ukoliko nemaju covid potvrdu. U pozivu stoji da ako se “stožeraši ne libe priuštiti 23 sata i 45 minuta straha i stresa bolesnoj djeci i njihovim roditeljima, ne trebamo se ni mi libiti podijeliti svoje mišljenje s njima”.

“Njihovim obiteljima i susjedima dati do znanja što mislimo o teroru koji provode nad nama, našim obiteljima i susjedima”, zaključili su.

Komentari