PROSVJED DOŠAO NA NAPLATU? Udruga Glas poduzetnika dobila dvije prekršajne prijave

Foto: Zagreb.info

Udruga Glas poduzetnika primila je dvije prekršajne prijave. S obziom da ih nisu uspjeli preuzeti, ne zna se o čemu je riječ, ali se pretpostavlja da su prijave dobivene zbog prosvjeda protiv epidemioloških mjera koji je održan prošle srijede.

Izvršni direktor Udruge Dražen Oreščanin oglasio se na Facebooku. Prijavu je donio poštar, ali s obzirom da nije bilo nikoga, članovi Udruge moći će vidjeti o čemu se radi tek u srijedu. Na pošiljci su pogrešno oslovljeni kao “Glas naroda” umjesto “Glas poduzetnika”.

Foto: Screenshot Facebook

“Dragi članovi Udruge i svi koji podržavate naš rad, danas nam je poštar donio dvije prekršajne prijave, ali na žalost nitko iz Udruge nije bio u uredu da ih preuzme pa ćemo ih preuzeti sutra na pošti i vidjeti o čemu se radi. Pretpostavljamo da se prijave odnose na okupljanje koje smo imali prošli tjedan u centru Zagreba. U svakom slučaju sutra ćemo znati i objaviti o čemu je riječ, a u međuvremenu svakako podršku možete pružiti učlanjenjem na poveznici i dijeljenjem ove objave! S obzirom na brojne presedane zadnjih dana u kojima je bilo velikih okupljanja građana na kojima se nije utvrdilo kršenje mjera, svakako se kanimo žaliti na prijave i tražiti odbacivanje istih, budući da jednaka pravda treba vrijediti za sve građane ove države. Hvala na podršci.

U svakom slučaju obratite pažnju da je i poštar nehotice ostavio obavijesti za Glas Naroda, a ne Glas Poduzetnika”, napisao je Oreščanin na Facebooku.


Komentari