Prostitucija u centru grada: Kozmetički salon optužen za pružanje seksualnih usluga

Prostitucija/Ilustracija

Zagrebačka policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjom vlasnicom i 45-godišnjom voditeljicom kozmetičkog salona zbog sumnje da su u Savskoj ulici u prizemlju zgrade, gdje je lokacija salona, umjesto masaže davale klijentima spolne usluge.

Kako je priopćila policija, osumnjičene su oglašavale svoj salon i usluge masaže, ali su zapravo 19-godišnjakinji omogućavale pružanje spolnih usluga uz novčanu naknadu muškarcima koji bi se javili na njihov oglas, prenosi večernji.hr

Policija je pokrenula kriminalističko istraživanje zbog sumnje na prostituciju 19-godišnjakinje, ali su utvrdili kako su i druge dvije osumnjičene naplaćivale spolne usluge klijentima.

“Tijekom kriminalističkog 19-godišnjakinja je zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 12 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćena na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe predane su pritvorskom nadzorniku, dok će kaznena prijava biti dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, priopćili su iz policije.


Komentari

loading...