PROŠIREN DJEČJI VRTIĆ KOD NOVOG ZAGREBA: I službeno otvoren novi područni objekt ‘Potočić’ (FOTO)

Zagreb.hr

Područni objekt dobio je ime po potočiću koji se nalazi točno ispod.

U sklopu Dječjeg vrtića Hrvatski Leskovac zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zajedno s malenom Ivonom Babić otvorio je novi područni objekt Potočić” kod Novog zagreba/Brezovice.

“U područni objekt Potočić koji je ime dobio upravo po potočiću što se nalazi ispod njega, od danas s redovitim programom kreće ukupno 64 djece u tri odgojne skupine, dvije vrtićke i jednom jasličkom”, rekla je ravnateljica dječjeg vrtića Hrvatski Leskovac Renata Knez.

Djeci omogućen suvremeni odgoj

Izgradnjom vrtića omogućeno je da sva djeca čiji su roditelji iskazali interes za predškolski odgoj njime budu obuhvaćena te dobiju mogućnost suvremenog odgoja što je od izuzetne važnosti za predškolsku dob, istaknula je ravnateljica.

Zagreb.hr
Zagreb.hr

“Sretan sam što po prvi put u povijesti otvaramo vrtić u Dragonožcu što će ga pohađati djeca od Havidić Sela, Trpuca pa sve do Gornjega i Donjeg Dragonožca”, rekao je gradonačelnik Bandić te usput zahvalio sugrađanima na strpljenju i razumijevanju.

Bazen u Sesvetskom Kraljevcu

Prvoga dana školske godine, 5. rujna se vidimo u novoj školi u Odri, a dan poslije i u novome vrtiću u Jakuševcu“, dodao je gradonačelnik te je istaknuo kako će se uskoro otvoriti novi bazen i dvorana u naselju Iver u Sesvetskome Kraljevcu.

Zagreb.info
Zagreb.info

Prošle godine gradonačelnik Bandić adaptirao je prostor dječjeg vrtića Hrvatski Leskovac područnog objekta Breza. Time se kapacitet vrtića povećao za tri odgojne skupine u koje je upisano 62 djece.

Izgradnja područnog objekta je financirana sredstavima Gradske četvrti Brezovica, a namještaj i didaktičku opremu je osigurao Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.


Komentari