Pronađen vlasnik većeg broja novčanica izgubljenih na Jarunskoj tržnici

Facebook

Nakon što je kod jarunske tržnice pronašao veću svotu novca, Neven Rinčić odlučio je pronaći pravog vlasnika.

Potragu je pokrenuo preko društvenih mreža, a kao dokaz da je osoba koja se javi vlasnik bila je ta da kaže o kojem se točno iznosu radilo.
U ponedjeljak navečer našao je vlasnika, i zahvalio svim medijima koji su u tome pomogli.

“IZGUBLJENO-NAĐENO-VRAĆENO! Sretnik kaže da je za potragu koju je pokrenula stranica Zdravo za gotovo i koju su prenijeli svi internetski portali – Jutarnji, Vecernji.hr, Index.hr, Zagreb.info, 24sata, Net.hr, 100posto, Nacional.hr… tv kuća RTL.hr kao i radio stanice, njegova obitelj čula na programu Radio Kaj, a šefica pročitala na Internetu! Zato u naše i Manuelovo ime hvala svima ovdje i medijima koji su vijest prenijeli!”, stoji u objavi koja je osvanula na stranici ‘Zdravo za gotovo’.

Kako znamo da je to baš on?, stoji dalje u objavi, nakon čega slijedi poruka koju je poslao mladić koji je novac izgubio.

“Poštovani, jučer u 17 sati sam se vraćao s posla. Radim u jednom restoranu na Jarunu u blizini placa. Po putu sam opipao džep i nisam našao novac. Vraćao sam se istim putem, ali novca nije nigdje bilo. Nalazilo se 1 novčanica od 200 kn, 9 novčanica od 100 kn i jedna novčanica od 50 kn. Novac je bio sfrkan u deblji bunt. Ja se duboko zahvaljujem na pronalasku i nadam se da ću svoj novac dobiti nazad. Unaprijed hvala Lp Manuel”, objavio je mladić.


Komentari