Pronađen je ‘deda godine’ koji je oduševio tisuće Zagrepčana

Facebook

 

Simpatična priča je dobila sretan završetak.

Prije nekoliko dana na Facebooku se pojavila fotografija djeda s Trga bana Jelačića. Naime, ona na sebi ima nosiljku i totalno kulerski u njoj nosi unuka i nonšalantno prolazi gradom. Čini nam se da “deda servis” nikada nije bio moderniji i mobilniji, a osim što je oduševio nas, jako se svidio i tvrtki ERGObaby.

Oni proizvode nosiljke za bebe za kojima su “lude” mame, od zvijezda do onih “običnih” superžena čija imena ne znamo. ERGObaby sada moli za vašu pomoć, žele pronaći djeda iz centra i dati mu vrijedan poklon.

“Tražimo “didu godine”!
Jako nam se svidjela ova fotografija na kojoj se vidi gospodin koji nosi djevojčicu u nosiljci. Htjeli bismo “didi godine” darovati Ergobaby zimsku zaštitu za nosiljku koja će djevojčicu grijati zimi, kako bi tokom cijele godine mogli ovako uživati u svojim šetnjama.

U ponedjeljak su iz tvrtke javili kako su pronašli “dedu”, a dojavu su dobili od bake Linde.

“Našli smo “didu godine”!!! Gospodin se zove Slavko i kad je fotografiran, nosio je svoju unuku. Dojavu smo dobili od bake Linde. Dida Slavko i unuka provode dio godine u Kanadi tako da vjerujemo da će im Ergobaby zimska zaštita koju im šaljemo dobro doći. Svima koji su se uključili u potragu puno hvala na pomoći i na prekrasnim komentarima!” napisali su na svojoj Facebook stranici.

Komentari